Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Myriam Anna Viktoria

Den 25 februari blev våran lilla Myriam döpt i Ljusdals Kyrka. De var en jätte fin dag och nästan alla gäster som vi bjudit kunde komma även om många var krassliga.

Tänkte lägga upp några bilder från dopet och festen men de får bli när jag kommer hem igen och har mer tid.

Just nu är jag i Sävsjö hos min syster och njuter av dom sista dagarna i Sverige. De ska bli skönt att komma hem igen efter tre veckor men samtidigt känns de jätte jobbigt att säga hejdå till alla, igår när vi lämnade Ljusdal vet jag inte hur många gångar jag fick torka tårarna. De känns på något vis lite jobbigare nu när Myriam finns för jag skulle så gärna vilja att hon fick växa upp med sina kusiner och ha sin mormor och morfar nära. Nu blir de istället så att nästa gång dom får träffa Miri kommer hon vara en helt annan unge eftersom dom växer så mycket när dom är så här små. Fast som tur är har vi skype där vi kan ”träffas” och prata hur mycket vi vill.

Nu måste jag kolla ”mina bebisar”, jag är nämligen hundvakt åt Stella och Miri sover i vagnen.

2 reaktioner på ”Myriam Anna Viktoria

  1. svar till heartan: Ja de blir liksom bara värre och värre att säga hejdå, man vänjer sej aldrig!
    Jag hamnade här för nio år sen när jag åkte ner för att jobba som barnflicka, skulle stanna i sex månader var de tänkt men nu har de gått nio år =)

  2. Åh – dubbelt åh! Först – vad jobbigt att vara så långt från släkten. Jag sitter ju och gråter ibland, och jag bor liksom bara i Linköping o släkten i Mora… Sen ÅH… du bor i ROM! Härligt!(?) Hur hamnade du där? (Nyfiken…)

    Ha en skön hemresa och så håller vi tummarna för att RyanAir finns i all evighet! 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton