Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Någon riktigt stygg

De blir ju aldrig som man tänkt sej och efter att ha trott igår att jag motat tillbaka vad de nu var som var på G i kroppen kom allt tillbaka som en käftsmäll efter träningen. Jag borde ha förstått att träna inte var någon bra idé men de kändes så bra!

 
Myriam förstår inte varför jag är sjuk och skulle helst vilja att jag kunde leka med henne istället. Jag fick för mej att jag kunde förklara varför man blir sjuk och sa att när vi var på akuten i lördags så var de jätte många sjuka barn där och säkert smittade någon av dem mej. Hon blev alldeles upprörd och sa att de måste ha varit ett väldigt styggt barn isåfall som förtjänar att vara alldeles själv! (Mamma Mia vad kommer dessa uttryck ifrån?) Jag försökte förklara att man inte kan välja vem som ska smittas men då frågade hon varför jag inte hade ropat på pappa?!? Han skulle ju ha blivit jätte arg!

Nåja, de är visst lite för tidigt för att förklara vissa saker 😉

Näe nu måste jag blunda igen…är så trött.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − = 3