Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Nya skor!

Mattias fötter har växt en hel storlek i sommar och nu när de börjar bli dags för vanliga skor igen (inte sandaler) upptäckte vi att vi har skor i alla storlekar (efter Myriam) förutom just storlek 22! Hon har tydligen hoppat från 21 till 23.5!

Så igår gick jag på en pytteliten skoaffär i Testaccio och hittade ett par jättefina gymnastikskor för halva priset:

Märket är Biomecanics och de är speciellt framställda för små fötter. Sulan och hälen är gjorda av vattentätt material och jag tror att dessa blir perfekta i vinter 👍🏻

Gissa om nån blev lycklig när han fick prova sina nya skor igår kväll?!? 😁

Förresten, glöm de där med gratis toapapper… på föräldrarmötet fick vi veta att de var så självklart att de inte ens stod på listan! 😂 jag är såå efter alltså….

Annons

2 reaktioner på ”Nya skor!

  1. Visst låter de otroligt! De har sitt toapapper i klassrummet och sen beror de på om de finns papper på toaletten eller ej om de behöver ta med sej från klassrummet. Alltså skolan ska egentligen stå för de men när de tar slut fyller de inte alltid på nytt och ofta tar de veckor innan nån besvärar sej med de. 😱
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = tretton

Annons