Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Pannkakstårta

image

Tårtan till Miris fest blev inte så snygg men var super god :) Ett stort plus att man kan ge den även till små barn (eller större bebisar är väl rätt ord) eftersom den bara innehåller pannkaka frukt och grädde! Succè bland italienarna som vanligtvis använder alla möjliga super goda men dock ej barnvänliga tårtor.

Miri växer verkligen mycket nu. De märks så tydligt att hon förstår mer och mer och har en egen personlighet….

* Älskar att dansa och snurra runt i takt till musiken. I bilbarnstolen guppar hon upp och ner i takt om radion är pa 

*Hittar hon en hårsnodd eller halsband vet hon precis vad hon ska göra; hårsnodden lägger hon på huvudet och halsbandet runt halsen

*Roligast just nu är den nya ljud boken, hon fnittrar och viftar med armarna när hon får syn på den, samt dockan som gråter (läs: jag gråter) och Miri ger dockan nappflaskan med ett nöjt smile :)

*Plockar i och ur allt: väskor, barnvagnen, skåp, lådor osv osv. Passar ju bra nu när vi ska packa till flytten och hon packar ur allt eller bara byter plats på saker.

*Blir överlyckig när jag eller hennes pappa kommer hem men leker helst med nya och mer spännande personer :)

Miri; Vi har sån tur som har dej som förgyller vårat liv
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × fem =