Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Porta portese – Roms största marknad

I söndags var vi som vanligt uppe med tuppen jag och barnen men skillnaden från alla andra dagar var att jag och Myriam skulle ta bussen in till Trastevere och gå på Porta Portese – Roms största marknad.

Så att vara uppe i tid var bara ett plus, då kommer man ju iväg i tid också :) (de gäller att se de positiva i livet,right?!)

Här väntar vi förväntansfullt på bussen…


Och här är vi på G! Att de kan vara så spännande att åka buss?!

De var smockfullt fast de var tidig morgon och Myriam fick hålla hårt i min hand hela tiden.

Lillmormor på shoppingtur!

En mysig mamma och dotter utflykt med shopping och spännande bussresa. Måste absolut göras igen ❤️

En reaktion på ”Porta portese – Roms största marknad

  1. Hej!

    Kikar runt lite och hittade din blogg när jag letade kring vad man kan göra i Italien. Har lite frågor, har du lust att skicka ett mail till mig, så kan jag skriva det där. mvh Christine
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − 3 =