Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Positivt överraskad

På föräldramötet förra veckan berättade Myriams fröken att de finns en app som hon tyckte att vi alla skulle ladda ner. Appen heter Class dojo och är en app som tillåter föräldrar och lärare att dela bilder och information (och även betyg).

Sagt och gjort, samma kväll laddade jag ner appen på min telefon och de är superhäftigt!

Myriams fröken har hittills delat bilder på saker de gjort under dagen och ett arbetsschema som de ska jobba efter nu i höst…

Alla föräldrar har sitt barns profil och kan bara ta emot bilder och meddelanden från fröken som på andra ”sidan” kan bestämma om hon vill dela bilder med alla föräldrar eller bara föräldrarna till en eller vissa elever.

Man kan även skicka privata meddelanden till fröken vilket verkar väldigt smart 😊

Hade ni hört talas om den här appen eller är Italien före Sverige den här gången?!?!

Annons

3 reaktioner på ”Positivt överraskad

  1. Hittills funkar de jätte bra och de är spännande att få följa vad barnen gör dagligen i skolan 😊

  2. Vi har haft något liknande för ett par år sen men då fanns det inte som app utan bara på nätet så man fick logga in med ungefär samma innehåll som på fin app 🙂
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = femton

Annons