Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Så sant som de var sagt

Kände mej lite konstig igår under dagen och igår kväll efter träningen kände jag även en antydan till ont i halsen. Sen inatt kom febern…. Så idag är jag hemma från jobbet och kryar på mej.
Marco och Myriam har åkt till bergen till en skidanläggning för att leka i snön och åka pulka så jag är alldeles, alldeles ensam. Faktiskt ganska skönt även om jag lätt känner mej uttråkad när de blir för lugnt, man är ju inte van att bara kunna chilla på soffan eller duscha hur länge man vill.

I söndags eftermiddag packade vi ihop oss och gick ut på en promenad i solen. Jag använder utrycket ”packa ihop” eftersom de inte är bara att klä på sej och gå ut med en treåring. De ska tjafsas om vilka strumpor som ska på, vilka jacka hon tycker bäst om samt de viktigaste av allt: skorna! Så eftersom ingen orkade tjafsa så fick hon gå ut i vinterkängorna…..i 15grader och sol.

De här är alldeles precis där vi bor, bara på andra sidan vägen. De känns (som jag sagt tusen gånger) otroligt lyxigt att bo så här centralt (15min till Colloseum) men ändå ha lite livet på landet känsla.

En reaktion på ”Så sant som de var sagt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 9 =