Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

San Pietro e Paolo 

Som jag nämnde i mitt förra inlägg var de helgdag här igår, nämligen La festa di San Pietro e Paolo. 

Vi har faktiskt ”firat” den här dagen i flera år nu och igår hade vi turen att ha barnvakt så jag och Marco kunde gå ensamma.

Själva firande äger rum precis vid Basilica San Paolo och är som en enda stor marknad. De finns marknadsstånd av alla dess slag, karuseller, lotterier och en massa annat.

  
Hur mycket folk som helst och väldigt varmt men de blev lite shopping på marknaden trots trängsel.

Kvällen avslutades med fyrverkerier som jag försökte fota men de blev som de blev…

   
 
En mysig kväll för mej och Marco som inte gjort nåt på egen hand på väldigt länge. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 7 = ett