Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Skyddsängel

Jag måste ha en skyddsängel, tidigare idag när jag satt på balkongen exploderade våran balkongdörr rakt över mej. De var som att de helt plötsligt regnade glas från bar himmel och jag behöver väl inte säga att jag blev livrädd! Som av ett mirakel klarade jag mej utan ens ett skrap sår…jag fick klä av mej på balkongen och ruska ur allt glas ut håret men inte en enda glasbit hade lyckats ta hål på mitt skinn! Jag tar de här som om jag har en skyddsängel för antingen de eller så har nån kört sån där woodo docka på mej och misslyckats med sticken….

20140125-140826.jpg

2 reaktioner på ”Skyddsängel

  1. Ja jag blev livrädd! Dessutom satt jag och at pa ett äpple som jag fick för mej att jag skulle ta en tugga pa mitt i alltihop men de var ju fullt av glass sa jag fick spotta ut de i en kruka! Snacka om att man gör konstiga saker när man blir chockad!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = två