Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Stucken av en spruta

Jag är så upprörd att jag knappt kan skriva. Myriam och några andra barn har hittat gamla använda sprutor på skolgården och lekt med och ett av barnen har stuckit sej på en nål. De är kalabalik på skolan och de kommer ny information hela tiden om hur de hela skulle ha gått till! Polisen har varit där hela morgonen och de har även hittat sprut kartonger på skolgården. De är alltså en skola med barn från tre till nio år med en stängd/inmurad skolgård! Tydligen har en eller flera sprutnarkomaner klättrat in och sen slängt skiten där efter användningen…Vi har nu fått veta att de inblandade barnen måste ta blodprov för bla hepatit och hiv….. De känns förjävligt! Återkommer med mer info….

5 reaktioner på ”Stucken av en spruta

  1. ja man fattar inte hur nagot dylikt kan handa! Idag ska de ha möte för att bestämma exakt när/var/hur barnen maste testas….

  2. Men herregud – förstår att du är rent ut sagt vansinnig!
    Jag fick ont i magen bara av att läsa det..

  3. Ja man känner sej hjälplös och kan inte lata bli att undra var man egentligen lever!!?? Vi bor i ett, enligt mej,helt normalt omrade och jag kunde vál aldrig tro nat sant har skulle handa!

  4. Nej fy vad obehagligt!! Herregud vart är världen påväg! Jag hoppas över allt annat att inga barn har blivit smittade med något!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + åtta =