Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Svenska ambassaden

i väntan på att ambassaden ska öppna passar jag på att dricka en god cappuccino tillsammans med en cornetto con cioccolata e cocco! Kan vara den godaste cornetton jag ätit

  
Mums! 

Hoppas jag får mitt nya pass snabbt för himlen är kolsvart och jag ska gå en bit till tunnelbanan…..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 64