Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Ta hand om sej själv

Idag har jag varit hemma och tagit hand om mej själv och min immunodepressione. Jag var nämligen hos doktorn igår och fick diagnos Immunförsvars depression. Låter ju lite deppigt eller hur?! Jag har iallafall gjort så gott jag kan för att ta hand om mej själv ox legat i pYjamas mest hela dagen och sett på film. Hämtade Mimmi på dagis och tittade lite på Pippi innan jag skjutsade henne till farfar där hon ska sova inatt till hennes stora förtjusning!

20140124-221210.jpg
De känns skumt att vara ensam hemma ikväll och även om jag avnjutit min middag i lugn och ro så måste jag säga att jag föredrar mimmis sällskap. Nu ligger Jag och längtar lite till och med! Men de ska bli skönt att få sova till längre en sex imorgon bitti och jag ska hämta hem henne innan lunch så då blir de många pussar :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = fyra