Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register
Annons

5 reaktioner på ”Tänkte bara säga hej…

  1. Tack så jättemycket för tips! Jag är ungefär lika sugen som Mattias att åka iväg på semester, men jag får vänta ett par veckor till ☺️ Ha det fint!

  2. Skönt med lite tid för er! De mesta tipsen finns där du har läst men ett bra lunch ställe jag kan tipsa om är Max på Viale Aventino (circo Massimo), 9euro för lunch buffé, bra om man vill testa lite olika maträtter! Middag på Caffe propaganda (bakom colloseum) är också mysigt när man är utan barn :) god mat till bra kvalité! Hoppas ni får en mysig semester! Elin

  3. Ha ha, ja lite svettigt och lite hjärtklappning emellanåt med en liten klätterapa :) Men alldeles underbart och spännande, de är så himla påhittiga och roliga sådana här små varelser.
    Vi ska bo på ett hotell nära piazza barberini och åker utan illbattningen denna gång (lite försenad smekmånadsresa). Schysst att du tar dig tid att svara på mina frågor! har du andra tips eller något vi ska tänka på så blir jag mer än glad såklart.
    kära nån så annorlunda det är med tillgång till förskola i andra länder jämfört med Sverige…. Låter som att ni har fullt upp denna vecka, hoppas det går fint! /Carro

  4. Tack! Ja visst är de underbart men svettigt 😁 oktober är en jätte bra månad för att turista i Rom, fortfarande ganska varmt men inte sommarhetta! var ska ni bo? Åker ni själva eller med barn? Elin

  5. Hej! Vilken mysig och härlig blogg ☺️ har en illbatting här hemma i Mattias ålder så jag känner igen det där med klättrandet. På allt! 😂 Jag och min nyblivne man ska åka till Romi början av oktober och undrar om du har några insidertips på mysiga restauranger med god mat? Har skannat igenom dina tips här på bloggen också, tackar för dom 😊 Ha en fin helg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − = noll

Annons