Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Teater

Vi har haft en lugn söndag hemma.

Mattias är väldigt gnällig och har varit den senaste veckan. Vet inte vad de är riktigt. Han vill inte leka utan bara vara med mej eller Marco hela tiden. De spelar ingen roll om vi är hemma eller ute bland folk.

Han har inte feber eller är förkyld…. kanske lider han av separationsångest? Är de nån av mina läsare som skolat in en ettåring som haft liknande reaktion? 

Idag har jag och Myriam varit på teater. De var en dockteater och de var faktiskt riktigt bra!


Efter teatern dansade alla barn medan vi klappade händerna. De var alltså Alladin dom spelade som ni ser på affischen till höger.

Nu sover barnen och jag ska se ett avsnitt av The Fall innan jag lägger mej. Hoppas verkligen att Mattias vaknar på lite bättre humör imorn men de känns inte så troligt… han har varit sur i en vecka nu 😣
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = femtio fyra