Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Thank God it’s Friday

Så den här familjen kan återförenas igen, eller iallafall jag och Miri eftersom Marco sticker till jobbet direkt när jag kommer hem ikväll. Igår kom jag hem halv elva…..

20140627-085025-31825503.jpg

Ja den här bilden tog vi inte då, Marco sov nämligen på soffan och Miri sov sen flera timmar i sin säng.

Nu ska jag ta tag i den här sista arbetsdagen jag behöver nog bara en espresso först 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 2 =