Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

The two of us

  
I sommar är de sju år sedan vi träffades jag och Marco och oj vad vi hunnit mycket på de här sju åren!

Tre lägenheter, tre bilar och två barn! Inte illa på knappt sju år :)

Jag blir lite full i skratt av bilden eftersom man ser att jag försöker se lite kortare ut och Marco försöker bli lite längre. De har alltid känts lite konstigt för oss att jag är längre än Marco och han brukar skoja och säga att han måste hålla mej i handen för att gå över gatan (haha) men jag tror faktiskt att de är våra olikheter (inte fysiska såklart) som gör att vi faktiskt funkar så bra ihop som vi gör. 

Vi är som de två sidorna på ett mynt, helt olika men passar ganska bra ihop ändå :)

2 reaktioner på ”The two of us
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 0