Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Tid

image

image

Idag började vi dagen med en promenad jag och Miri. Vi gick runt i kvarteret och avslutade med lekparken. Synd att de inte var ett endaste barn där bara… Men så är de alltid när de är lite grått ute eftersom Italienare är livrädda för regn.
Efter lek i parken gick vi hem och förberedde för lunchen. Tiziana Pierluigi och deras lilla Carlotta kom nämligen på lunch idag och vi hade jätte trevligt även om Miri var nãra att ta livet av Carlotta flera gånger eftersom hon tyckte de var så spännande att gunga på henne när hon satt i babysittern!

Ikväll har jag tittat på Guru och den var lika bra som första gången jag såg den, visst var de du och jag Anna på bio??

3 reaktioner på ”Tid

  1. Jag måste se den idag så kommer kanske minnet helt tillbaka! Det kan nog vara 11-12 år sedan nu, huuur fort har tiden gått!? Jag måste komma och hälsa på snart :) Kram kram

  2. Jag menar dej! haha de var jag som var sa entusiatisk =) Har for mej att vi gick ut efterat…minns inte heller riktigt de var val kanske 12 ar sen? kram

  3. Om du menar mig, så minns jag inte. Kan ha varit du och jag, minns att jag sett den med någon som tyckte den var bra och vi var alldeles pepp efteråt :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = sexton