Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Torka håret

Äntligen fredag!

Som varje fredag har jag tränat ikväll och just ikväll kom jag på en sak som jag bara måste berätta för er som italienskorna gör efter träningen:

Dom torkar håret med hårfön!!!

Dom är nämligen övertygade om att man blir sjuk om man går ut med svettigt hår. 

Så efter träningen står dom på rad i omklädningsrummet och blåser håret tort från svett. Jag måste verka helt galen som går raka spåret ut i ”kylan” med mitt svettiga hår men saken är den att Jag faktiskt verkar vara den som är sjuk minst av alla…. härdad eller bara Viking?


Jag i mitt torra och långa hår :)

PS. Duscha håret finns inte på kartan. Då skulle dom ju få stanna hela kvällen på gymet för att få håret riktigt torrt….

Annons

2 reaktioner på ”Torka håret

  1. Haha, ja de är nog de. Samma när vi varit på lekland och de andra mammorna torkar sina barns svett med hårfönen!!!! Bara vi går ut och åker hem med våra svettiga barn! 😂
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 9 =

Annons