Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Tre blir fyra


Lyckligast i världen är jag som har en liten bebis i min mage.

Stoltast av alla är Myriam som ska bli storasyster!

Nöjdast av alla är Marco som äntligen ska få bli två-barns pappa som han drömt om.

Tre i familjen blir fyra i vinter :)

6 reaktioner på ”Tre blir fyra

  1. Följer dig från norra Italien men har aldrig kommenterat. Stort grattis och lycks till!!

  2. Tack så mycket! Vi mår bra även om jag varit otroligt illamående dygnet runt precis som med Myriam…..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + fyra =