Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Tre nätter för att sluta nattamma

Natt tre – tredje natten utan mamma gick hur bra som helst med bara ett litet uppvak men när Marco gav nappen somnade han om och sov till morgonen efter.


En glad kille som sovit sin första natt nånsin utan att vakna. 

De är helt otroligt att detta funkade även på Mattias (vi gjorde lika med Myriam vid sju månader). Från att ha ammat minst tre men ända upp till sex/sju gånger per natt bara sluta så där.

De känns väldigt ovant för mej att sova på natten utan att bli väckt stup i kvarten men konstigt nog är jag ännu tröttare nu än tidigare?! Fast de kanske bara är amningshormonerna som börjar minska och sakta men säkert blir man sej själv igen….

De här inlägget skulle ha kommit upp igår men jordbävningen gjorde att jag inte ville skriva detta just igår. De är nu 250 personer, både barn och vuxna, som hittats döda. Fruktansvärt.

Jag och Mattias är hemma idag för Mattias fick feber igår. Vi gissar på tre-dagars feber men vet inte säkert än….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = två