Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Tredagars feber?!

Mattias vaknade med lätt feber i torsdags som sedan steg upp till 39grader under dagen. Alla planer gick såklart i krasch och vi blev hemma.

De har varit väldigt varmt hela veckan (runt 30grader) så ni kan tänka er hur jobbigt de blir när man har feber på de…

Natten mellan torsdag och fredag var väldigt jobbig med flera uppvak och amning!!! Vi som precis slutat! Men jag kunde inte neka honom de med feber och vem vet ont nånstans?!

På fredagen pratade jag med doktorn (alla barn har en ”egen” doktor) som trodde på tredagarsfeber eftersom han inte hade några andra symptom såsom hosta eller så.


Lördagmorgon och febern verkade vara på väg bort.

Inatt ville han amma igen men Marco fick ta över. Vill absolut inte komma tillbaka till de igen….

Sen igår är han dessutom feberfri så de finns inga anledningar till att falla tillbaka i gamla vanor (ovanor?).

Idag vill Myriam åka till Colloseum men de blir nog för jobbigt i den här värmen. Igår hade vi en egen mamma och Myriam dag i poolen och de var så behövligt…


Rena rama semestern att bara ha ett barn juh, hur kunde man inte fatta de innan?!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 2