Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Trevlig lördag gott folk

Från oss!


Vilken kontrast de blev på våra ögon! Tänk att den bruna genen var så stark att mina gröna inte hade nån chans på nåt av barnen!

Myriam har en ”ansiktsmålning” som nästan gått bort ifall ni tycker att hon ser knepig ut.

Vi har varit ute och käkat lunch med en annan italo-svedese familj idag och de tog ungefär fem sekunder innan karlarna kom fram till att de båda är ”offer” för våra konstiga fix idéer… typ, man äter middag tillsammans hela familjen, man anpassar sitt liv efter barnens behov..inga efterrätter eller socker till ettåringar…. osv osv… hehe! 

Tur att man kan älska varandra fast man är så olika :)

2 reaktioner på ”Trevlig lördag gott folk

  1. Ja man kan aldrig veta, de vanligast är väl att den mörka genen tar över tror jag. Haha, de italienska temperamentet :)

  2. Ja spännnade det där med arvet..! Trodde min dotter skulle ärva mina italienska drag men hon blev nästan blond är och väldigt blåögd..men temperamenten fick hon iaf!😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 6