Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Trick or treat!

Happy halloween!

IMG_3074.JPG
Så här fina tårtor och bakelser har de gjort på jobbet!

Har även laddat med godis hemma till ikväll ifall de kommer några barn och plingar på…..

IMG_3076.JPG
Annars har jag inget emot att äta upp de själv faktiskt :) känner mej dunder förkyld och då blir jag alltid så godis sugen!
Ha en trevlig halloween mina vänner!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = nio