Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Utekväll med trubadur

Första kvällen med italienbesök gick vi och åt på Golf-restaurangen här i Ljusdal. 

Kvällen började lite stökig med ungar som sprang och bebisar som skrek men när trubaduren började spela lugnade alla ner sej och vi kunde äta en väldigt god middag.


Vi var rätt många och här kommer en bild på mej och Valentina som är min ”första” riktig italienska kompis (vi träffades nästan direkt när jag flyttat till Rom) och Daniel som är min allra första kompis i Sverige…


Visst ser jag lite mallig ut över att ha så fina vänner?!


Jätte lyckad kväll (till sist) och ljuvlig musik med Jonas Plonke Eriksson.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 4 = åtta