Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Vårat svenska hem med Italienska väggar

 

Miris rum (stökigt fast jag städade 5min innan bilden togs)

image

Gästrummet (kom och hälsa pa vettja!)

Visar resten av lägenheten sen :) Ikväll ska jag ut med några tjej kompisar och jag sitter redan och funderar på vad jag ska ha på mej, måste ju välja de finaste när man är ut så sällan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 1