Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Vecka 27 – lillebror

  
Jag – De känns okej även om jag kan konstatera att den här graviditeten är jobbigare än den med Myriam var. Då var de liksom jag och graviditeten i fokus medan de denna gång är Myriam – jobbet – Myriam och den där graviditeten (eller jag) får inte plats bland prioriteringarna.

Lillebror – Han far fram där inne precis som Myriam gjorde. Han reagerar på höga ljud med sparkar och kör alltid ett långt ”träningspass” när jag lägger mej ner. Antar att de är för att han får mer plats då.

Myriam – I hennes liv är de ju såklart hon själv som är i fokus och just nu tror jag inte hon funderar så mycket på lillebror utan tycker nog mest att jag blivit tråkig som inte orkar köra zumba med henne efter jobbet….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = tio