Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Vi är hemma, men bara en snabbis 

Veckan på ”Le Cinque Terre” var fantastisk och jag förstår inte hur de kan komma sej att jag aldrig varit där under mina 14år?

Lite fler bilder…


Hela familjen på restaurang. De gick väldigt bra vissa kvällar medans andra gick så där.. Precis som hemma alltså!


Jag och Marco fick knäppa en så där 10bilder innan vi båda blev okej på samma bild 😂😂😂


De var så trevligt på Monterosso att vi missade färjan hem… de blev dyrt kan jag lova 😅


Nu går tvättmaskinen varm och väskan är redan halvpackad. På lördag åker vi igen 😁
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fem