Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Vi är hemma

Resan hem gick väl sådär… ingen var speciellt glad och ingen ville sova på flyget…

Men hem kom vi och de kändes kan jag lova att kliva ur planet i 40grader 😅

Jag och Myriam hade en tjejkväll innan vi åkte hem och den varade cirka 30sekunder, eller ganska exakt tiden de tog att ta denna bild:


Sen hittade hon några kompisar och kvar satt jag ensam med mitt vin (och trubaduren)  😂.

AnnonsKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 2

Annons