Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Vi har besök

Min systerson och hans tjej är här över helgen och barnen är helt hysteriskt glada 😁

Myriam och Marco hämtade på flygplatsen imorse medan jag och Mattias förberedde italienskt mellanmål. Vi bjöd på pizzabröd (pizza Bianca) och några sorters minipizza med zucchini och potatis.

Sen drog ungdomarna in till stan (de kan man väl säga om 19-20åringar?) för att turista och ikväll möter jag upp dom för middag och kanske nån drink om vi orkar 😅

Lyckliga vi 😍
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = femton