Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Add Comment Register

Vinter i Rom

De har blivit riktigt kallt här nu och vinterjacka är ett måste!

De är bara sex-sju grader när jag åker hemifrån på morgnarna och jag som är väldigt frusen om händerna måste ha vantar när jag kör till jobbet 😌

Sen på dagen blir de som vår igen och de räcker med tröja!

Väldigt varierande med andra ord 😅

Den här bilden är från i lördags när vi åt lunch på en agriturismo.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 14