Vàlkommen att làsa om livet som mamma i Italien och allt vad de innebàr. Jag àr en 35àrig tjej som lever i Rom med min sambo, vàran dotter Myriam som fòddes den 21 Oktober 2011 och vàran son Mattias som fòddes 5 Januari 2016. Här fár ni följa váran vardag med kulturkrockar och bara helt vanliga dagar i várat Italo-svedese liv. Kommentera gärna om de är nágot särskilt ni vill läsa om =)

Annons
Add Comment Register

Yesterdays

image

Hade en kort tjej kväll i förrgår som tyvärr slutade tidigt eftersom jag fick magkatarr :( så trist! Men vi har redan planerat nästa kväll så då känns de lite bättre.

Här är vi uppe i ottan som vanligt och medan Marco försöker sova vidare en stund till har Miri lekt med Pippi hela morgonen som har gråtit och gråtit… Pippi är Miris bebis och hon ramlar och gråter hela tiden! Hon gråter dessutom med en väldig inlevelse så för att låta Marco sova vidare har vi nu övergått till Teletubbies istället.

image

Hade en jätte bra dag igår, Marco jobbade och jag o Mimmi var ute nästan hela dagen. Bestämde träff med min kompis Tiziana och hennes bebis Carlotta i parken och medan Miri lekte pratade vi mammor kolik och tänder… Carlotta är nämligen precis som Miri var ett kolikbarn så jag vet precis vad Tiziana går igenom just nu.

image

3 reaktioner på ”Yesterdays

  1. Kul, det ser jag fram emot! Jag pluggade italienska och hade den bästa tiden i mitt liv :)

  2. Hej josefin! Vad roligt att du ramlade in i min blogg =) Jag ska försöka författa ett inlägg om min historia.. kanske redan ikväll, de är alltid kul att berätta om man vet at de finns nagra nyfikna =) vad gjorde du själv i Rom?

  3. Hej! Jag ramlade in i din blogg när jag googlade ”Romblogg”. För drygt 9 år sedan bodde jag själv ett tag i Rom. Staden ligger mig varmt om hjärtat. Jag är nyfiken på hur det kom sig att du hamnade där, vad tanken var från början o varför du blev kvar. Din historia, helt enkelt. Berätta gärna, om du har lust!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 9 =