Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Inredning

2011-11-21 @ 13:49

Är på ett riktigt inredningshumör och vill bara få det klart här hemma nån gång.
Ja, för er som följde min förra blogg, har ni ju koll på att vi köpte ett renoveringsobjekt. En trea som var inrökt och riktigt jävla skabbig. Men nu bor vi här och det är fräscht och fint. MEN. Det är inte riktigt klart. Det är lister som fattas lite överallt. Köket är inte klart. Vi har inte fått upp några saker på väggarna. Ja men ni kan ju tänka er själva hur det ser ut. Kallt och inte alls så hemtrevligt.

Jag börjar nästan tappa intresset och orken för allt. Vill bara få det klart nån gång. Men vart hittar man tiden?

Dessutom hatar jag att bara spika upp saker på väggarna utan att verkligen känna efter först om jag vill ha sakerna just där. Det fulaste som finns är ogenomtänkta inredningar. Saker o ting hänger lite här och lite där… Nån klocka hänger lite snett upp mot taket, nån tavla har hängts upp bara för att, eller en matta som lagts på nåt golv där den egentligen inte passar men nånstans måste den ju ligga…. Nä usch.

Jag o Liam ska ta en sväng ner på stan idag o se om vi kan hitta nåt som kan pryda våra väggar på ett bra sätt. Nåt som känns oss, hemma, fint. Japp. Ska nog väcka lille plutt nu, han har sovit över 2 timmar….

Googlade på ”ful inredning”, fick upp sjukt många fula bilder ;) Lägger inte in nån. Kanske nån där ute tar illa vid sig, och det är inte meningen men detta inlägg….En kommentar på inlägget “Inredning”

  • Sandi

    Visst är det skoj med inredning!! Men jag håller med dig.. när ska man hinna med allt?? :) Själv flyttar jag om 16 dagar o jag lääääängtar så!

    Idag blir det ett extra ul på Mama Mia också. Håll tummarna på att barnmorskan kan se könet. Jag är så nyfiken så jag håller på att spricker! Blir det en Alice eller en Milo??? Hmmm.. :)

    Ha en jätte bra dag, gums. Massor me kramar åt ditt håll!

    2011-11-24 kl 7:10 f m

Kommentera