Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Flytt

2013-07-21 @ 21:56

Bloggen flyttas till

http://myfairytale.vimedbarn.se
MyFairytale – Vimedbarn

Häng på! :)

Bilstolar

2013-07-21 @ 16:30

På förmiddan stuvade vi om lite i bilen. Axel fick byta från babyskyddet till riktig bilstol (den svea haft hitils) och Svea fick en ny. Efrersom hon är ganska lång och riskerade att växa över kanten på den hon hade så fick hon en ny där man kan höja nacksödet och Axel fick hennes. Vi vill ha dom bakåtvända så länge det bara går.

image

image

Söndag morgon

2013-07-21 @ 08:52

Sovit som en stock hela natten, så himlans skönt och vad jag behövde sova en hel natt. Nu saknar jag barnen så himlans mycket så nu blir det en snabbfrulle och sen bort till mormorn och äta upp mina hjärtan!

Tack för alla gratulationer och lyckönskningar. Vi hade en underbar dag igår ♥

image

Bröllopsmiddag

2013-07-20 @ 18:25

Med min man på reastaurang… vad konstigt, men härligt det känns att säga det.. min man.. hihi

Massa god mat och massa mat blev kvar på talrikarna för vi blev proppmätta! Nu sitter vi i soffan och saknar våra busungar som sover hos mormor inatt. Så tyst det är utan småhjärtana, men ska bli skönt med en hel natts sömn.

image

image

Fru

2013-07-20 @ 13:58

Nu är jag fru!!! Min man och jag ska ut på middag ikväll! Mysigt!!

image

Bröllopsfixande

2013-07-19 @ 19:53

Eftermiddagen har ägnats åt lite bröllopsfixande. För i morgon gifter vi oss!

Det är inte direkt hemligt men vi har valt att inte gå ut med det så mycket. Det är inget bröllop med fest å sånt utan vi gifter oss ensamma. Detta mest pga ekonomiska skäl. Det kostar så mycket att ordna ett stort bröllop och vi har helt enkelt inte råd.

Har massa fjärilar i magen och i morgon kommer bli underbart!

image

Busat på leklandet

2013-07-19 @ 13:09

Äntligen fredag och vi drog till leklandet för att busa loss. Kan tycka det är öite tråkigt lekland för de enda roliga är typ ruchkanan. Men barnen hade skoj iallafall och det är huvudsaken.

image

Ikväll blir det tacomys med hjärtana och lite småfix som återstår inför morgondagen. Längtar!!!!

Hur man lyckas duscha med två småbarn..

2013-07-18 @ 18:25

Barnen placeras strategiskt så man från toan med vidöppen dörr kan se dom små trollen i badrumsspegeln samtidigt som man fort som fasen duschar. Blir barnen lite gnälliga å undrar vart mamma rymt (axel blir snabbt gnällig om han inte ser mig..) så leker man lite tittut med duschdrapperiet. Observera att detta måste ske samtidigt som man rufsar runt i håret med schampo.

image

Å vårt badrum tar priset som sveriges fulaste! Men de bjuder jag på när hyresvärden är för snål för att fixa det.

Torsdag

2013-07-18 @ 11:58

Vad fort veckorna går hörrni. I morgon är det fredag igen. Ska bli skönt med helg! Och lördag längtar jag massor efter! Mer om det på lördag.

Idag har vi varit iväg och lekt en stund på fm. Tyvärr fick vi åka hem tidigt för jag hade världens magknip. Dum som jag va drack jag ett stort glas oboy till frukost och så mycket laktos klarade inte magen av så hade galet ont.

image

Nu sover guldklimparna och jag vilar lite framför tvn. Borde passa på att sova jag med eftersom det inte blev så många timmar inatt. Men kan inte riktigt komma till ro och sova på dagarna.

Sandlådehäng

2013-07-17 @ 09:33

Uppe med tuppen och har redan varit och storhandlat. Blev mestadels handlat till barnen.. blöjor, välling, gröt, snooties och burkar till Axel. Puhh vad dyrt det är med barn!

Nu sitter vi i sandlådan och gräver medan Axel sussar sött i vagnen.

image

På eftermiddan blir det städ och fixande. Ikväll ska vi på möte hemma hos oss själva så kan ju va trevligt om det är lite rent och fint när det kommer andra hem till oss. Hihi