Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Loppis

2011-12-28 @ 12:13

Vi klev upp tidigt för att fara på loppisen här idag. Tänkte att ja inte ville ha vagnen eftersom de säkert skulle vara trångt så därför tog vi babybjörnen. Väl på plats var jag väldigt glad över att jag hade bärselen istället för vagnen för det var supertrångt! Man såg på de som hade vagn att de verkade besvärligt för det va massa folk och väldigt trångt! Hittade ingenting förutom en barnmatstol som vi köpte. Svea gillar ju att sitta och är väldigt stark i nacke och rygg så vi tänkte så småning om börja låta henne sitta i stolen korta stunder till att börja med. Men vi väntar nog nån vecka till innan vi börjar. Hon är ju bara 10 veckor idag! Hörde några prata om en butik här som hade rea på allt för de skulle stänga ner butiken så vi åkte dit istället och fyndade lite fint till Svea. Hade även en rabattrupong på den butiken så jag fick 200 kr rabatt när man handlade för 400 så det blev verkligen billigt!

DSC_0215

DSC_0213

Kunde inte låta bli dessa söta Didrikssonstövlar. Köpte i stl 24 så hon kan förhoppningsvis ha de våren/sommaren/hösten 2013Kommentera