Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hola hejsan hoppsan!

Vilken dag vi hade på jobb idag. Jag och Åsa kallar oss numera för duracellkaninerna. Vi fick väldigt mycket gjort och hade ett superteamwork vilket resulterade i en snygg butik med nya och fräscha varor.

Sitter på bussen nu och är hemma inom kort. Är hungrig och vill pussa min man. Men han är inte hemma. Fotbollssäsongen är igång igen.. Vad säger man om det?! Öhhh, jag vet. Men han är så fin även om han är fotbollsnörd!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 1