Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Antingen eller?!

Snacka om att vädret är antingen eller.. Antingen kallt och regn eller stekande varmt och sol.. Föredrar dock det senare.. Speciellt om man är ledig..

Sitter på bussen hem nu.. Ståplats och ingen AC, dock aningen en känsla av TD (tvärdrag) från chaffisens fönster. Fint! Hela bussen är full av strandfolk. Det luktar solkräm och någon sitter med handduken runt halsen. Gud, jag hoppas att du tagit ditt förnuft till fånga angående torsdag. Det skall vara sol då. Okeeeej?! Bra! Säger vi så..

20120724-170347.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × 9 =