Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Härlig kväll..

Kom hem efter den svettiga bussresan till min fina man som stod och lagade mat. Räksallad med bulgur och en sås/dressing på mango, lime och röd chili. Riktigt frisk och god!

Efter det kom mamma och jan och lämnade en del saker från mormors lägenhet. Min mormor har fått plats på ett boende vilket gör att hennes lägenhet skall tömmas. Tragiskt, men det är väl tyvärr så livet fungerar. Man blir gammal och kan inte längre bo själv. Men hon har levt ett långt liv och jag tror att hon har det väldigt bra där hon är nu. I klågerup, nära natur och med människor runt omkring. Fick hem en del saker som betyder mycket för mig. Visar er vid ett annat tillfälle.

Efter det lilla besöket gick jag och Emil ut och gick en runda. Malmö är så vackert om sommaren. Ja. Alltid om ni frågar mig. Vi satte oss vid kanalen. Pratade, höll handen och pussades. Det gillar jag.

Har nyss tittat på Tomas ledin på tvn. Vilken kille. Finns inte många låtar man inte känner igen. Han är nog sommar för de flesta människor! Svenskar då!

Nu ligger jag i min säng. Imorgon börjar jag klockan 13, vilket innebär att det blir en lång härlig sovmorgon för mig. Det förtjänar jag!! Men först efter en stressig dag I hjärnkontoret, lite avslappningsmusik.. Godnatt!

20120724-220700.jpg

20120724-220708.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fyra = 2