Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Solsken och fågelkvitter

Är det inte fantastiskt att vakna till solsken och fågelkvitter? Vädret ser fantastiskt ut och man önskar ju att man var ledig. Men två dagar till, sen är jag ledig en dag. Har beställt fint väder då också såklart :) på dagen tänkte jag sola och bada, plocka vinbär och kanske till och med hinna koka sylt. På kvällen blir det dejt med fina lina. Skall bli så mysigt!

Men nu skall jag upp och studsa, leta fram ett par shorts, sen känns det somom att det blir frukost på balkongen. Hej svej!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + tre =