Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rökning

Något av det värsta jag vet är stanken av cigarettrök.. Det luktar så äckligt att jag vill spy. Sen har jag inget emot rökare i sig. Alla måste få göra vad de själva vill. vill man röka med alla de konsekvenserna som det faktiskt ger så är det upp till var och en.

Men! Det finns ett stort MEN. Man måste respektera de människor som inte röker och som inte heller vill vara passiva rökare! Jag tycker att det är sjukt respektlöst exempelvis när man sitter som vi gjorde igår på lilla torg. Solen skiner och vi har precis fått in vår dricka. Sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Maten är på ingång, man är hungrig och plötsligt kommer det ett stort grått moln rakt i ansiktet på oss. Jag vet, man får röka på uteserveringar. Men, kan man inte iallafall få frågan om det är okej? Röken blåser ju inte på personen själv i fråga utan förpestar alla andras luft som sitter och njuter av en skön sommarkväll och god mat. Sjukt enligt mig! Och farligt.

Jag är inte intresserad av att dö i förtid. Livet är för roligt för det!!

20120727-105953.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 × = fem