Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sänghäng

Ligger i sängen bara för att jag kan.. Balkongdörren är öppen och regnet smattrar utanför. Mysigt! Börjar klockan 12 idag och slutar 20.

Denna vecka blir det kort arbetsvecka. Jobbar tis, ons, tors, sen är jag ledig fre, lör, sön, mån! Ojojoj! Det skall bli fantastiskt. Dessa lediga dagar kommer att bestå av bröllop, födelsedagsfirande och inte minst kvalitetstid med min älskade man.

Men om man skulle ta sig upp och starta dagen.. Kram och hej!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + = 14