Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tjenixen!

Här är en tjej som sitter på bussen på väg hem. Finfint! Är hungrig som bara den och min fina man har lagat mat till mig. Idag blir det cevapi (stavning?) som man äter i tortillabröd med grönsaker och sås.. Mmm gott!!

Två jobbdagar kvar, sen är det lååååånghelg! Härligt att den första OS-medaljen är i hamn.. Till en hästtjej dessutom.

En annan sak som är härlig är att Carolina Gynning rekommenderat Små Hjärtan på sin blogg (Gynning.net) sjukt coolt om jag får säga det själv..

Om man skulle titta ut och njuta av det skånska landskapet en stund.. Trevlig kväll!

Adios amigos!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − 1 =