Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kalla mig effektiv

Ja, effektiv skulle kunna vara mitt andranamn, fast det är ju Malin.. Men ändå! Hemma igen med full pott. Födelsedagspresent till mammsen fixad, bröllopspresent till Martin och Linda fixad och namngivningspresent till Matilda fixad.

Dock fick jag två paket inslagna av någon som verkligen inte kunde slå in paket vilket vekar märkligt när man jobbar i en ”sån” affär där det nästan bara är paket. Emil hade gjort det bättre (förlåt hjärtat, men du vet själv att du inte är så duktig på det, men du har andra kvalitéer) Så nu får jag packa upp dem igen och slå om dem..

Nu vet jag en som skall tvätta lite..

Adjö

20120823-132728.jpg

En reaktion på ”Kalla mig effektiv
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− två = 1