Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vilken kväll!

Nu sitter jag på bussen på väg till jobb. Denna veckan blir det inte mycket av den varan. Men det känns ganska skönt, har ju jobbat mycket i sommar. Så veckor som denna är välkomna!

Men, till gårdagen! Vilken fantastisk kväll!! Vi åt god middag, med björn och ellen som också skulle titta på konserten, bestående av räkcoctail till förrätt och oxfilétournado till huvudrätt.. Namnam! Sedan tog vi oss vidare till østerport där vi gick en lååång promenad för att slutligen nå parken. Ena förbandet hade redan spelat när vi kom och andra började kort efter att vi satt oss ner. Det förbandet var marina and the dimonds. Ett par bra låtar som ex. Robot men i längden var hennes falsettstämma bara dryg.

Efter henne var det lång väntetid till coldplay gick på. Mycket skulle fixas på scenen. (förstår att det är mycket förberedelser, men varför gör man inte det innan? Eller tar hjälp av fler?!) i slutet gick två nissar runt runt och lullade och äntligen satte konserten igång. Nästan en timme efter förbandet hade slutat..

Men vilken show!! De är så sjukt grymma att det var värt varenda minut av väntan. När man gick in fick alla varsitt armband man skulle sätta på sig. Varför fick vi reda på sedan. Dessa började lysa under konserten och jag kan säga att det var sjukt häftigt och mäktigt! Så mycket människor och ett så vackert Ljushav.

Musiken var fantastisk och de bästa utav tvekan var fix you, yellow, paradise och en ny låt som heter us against the world.

Det enda negativa med kvällen förutom väntan var all cigarettrök.. Jesus! Folk satt alltså inne på parken med tak och rökte som borstbindare. Det var så fruktansvärt vidrigt! Där märker man att Danmark inte är i närheten av Sverige.. Man har blivit bortskämd av alla rökförbud i Sverige. Men om jag skall vara ärlig tror jag inte att man fick lov att röka där inne, men det brydde sig ingen om..

Efter konserten gick vi tillbaks till stationen och efter en liten stunds väntan tog vi tåget hem till Malmö och sedan hör och häpna taxi från tåget hem. Vi var så sjukt trötta (läs jag!) så det var skönt att komma hem till sängen. Halv två stängde jag ögonen efter en sjukt rolig kväll tillsammans med mitt hjärta..

Blev tyvärr inte så jättebra bilder.. Men håll tillgodo!

20120829-092912.jpg

20120829-092919.jpg

20120829-092928.jpg

20120829-092944.jpg

20120829-092953.jpg

20120829-093005.jpg

20120829-093014.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 × = sex