Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mysig kväll!

Mysig middag och massor med skitsnack med lina och Marcus. Fick väldigt fina blommor. (som vanligt när det gäller lina)

Blommorna jag fick av mamma i fredags står fortfarande lika fint! Så några blommor kan jag hålla vid liv mojjan!

Nu väntar sängen och imorgon är jag ledig. Då blir det fix inför resan och på kvällen skall vi till klågge och mysa med Ann och Vincent.

Natti!

20120912-212959.jpg

20120912-213006.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju × = 49