Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Heeeej hösten!

Oh herregud vilket höstväder man vaknade till imorse.. Mysigt på många sätt tycker jag! Tända ljus, halsdukar, filtar, soffmys, ja massor med saker helt enkelt!

Sitter på jobb nu och äter laxpasta i en låda. Gottgott! Jobbar till 17, sen är planen att sticka till stallet en runda. Mojjans hoppträning börjar idag så det är väl inte mer än rätt att hennes största fan infinner sig då?!

Sedan väntar fredagshäng med min man. God mat och semesterpackning.. Har skrivit en lista och känner mig ändå helt förvirrad.. Men med bikini kommer man långt!

Trevlig fredag på er!

20120914-122539.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio + 7 =