Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måndag måndag måndag wihooo!

Va? Tänker ni normala människor som har lite småpanik för att det är jobbdag igen. Gött tänker jag som har jobbat hela helgen och har detta som ledig dag…

Helgen har gått undan. Jobb och mys med våra familjer, Emils i fredags och min igår. Härligt!

Nu kom jag nyss innanför dörren. Har först varit hos Petra och tjejerna där även Petras arbetskamrat Ida var. Där bjöds det på god frukost. Sedan bar det av till tandläkaren och det gick fint. Inom och handla och nu tar jag en liten nap innan jag skall vara och klippa och färga mig klockan tre.

Vädret är fantastiskt inneväder, så det är riktigt härligt att gosa ner sig bland täcken och kuddar nu.. Men var är min äskil?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 × = fyrtio åtta