Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Skarpaste kniven i lådan…

Det är inte jag som är det iaf.. Skulle ge mig ut på en liten promenad och andas in hösten. Smart som jag är la jag av några nycklar eftersom jag bara har en liten liten ficka i den jackan jag hade på mig.

Det var bara ett litet problem med min fantastiska idé. Jag glömde att ta med mig portnyckeln.. Öhhhh, så väl hemma kom jag självfallet inte in. Väntade och väntade. Ingen kom. 15 min, 20 min. Gick bak på baksidan och till min stora glädje kom en trevlig själ och öppnade dörren. Thank god!

Jag måste sluta komma med så fantastiska idéer!

En reaktion på ”Skarpaste kniven i lådan…

  1. Man kan inte göra allt rätt! Men bara så du vet är du inte gammal iallafall =o) Det konstaterade David idag när han frågade om Sten( vår granne) var på jobbet. Jag svarade honom att han är inte på jobbet för han är så gammal att ´han inte behöver jobba mer. Första kommentaren från David var då: Morbror Emil är inte gammal, inte moster Hanna heller och sen fortsatte han. Hoppas promenaden gick bra! kramar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två × = 2