Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Besöket

Nu är jag klar med mitt besök hos barnmorskan. Sf-måttet (hur högt moderkakan sträcker sig) låg på 26 cm och minis hjärtslag på mellan 145-150/min, jag hade gått upp totalt 5 kg och Blodtrycket var bra och urinprovet likaså. Så man får väl summera det hela som mycket bra!

Järnet skulle vi vänta till nästa besök så att vi kunde se det över en längre period. Så fortsätta med både niferex och blutsaft.. Namnam!

Mini var ett riktigt busfrö och ville inte ligga still för fem öre. Hon stack från dopplern (den man lyssnar på hjärtat med) och sparkade på den så att det bara sprakade. Hon är söt men busig!

Nu är det dags för jobb. Adjö!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × fem =