Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Gnällspik

Ja, det är jag idag.. Trött, gnällig och känner mig allmänt tradig. Antar att sådana dagar ingår.. Hittar inget att ha på mig på nyår utan att jag ser ut som en strandad val. Och då är jag ändå inte sååå stor än.. Vill ju också kunna ha något glittrigt fräsigt. Får fortsätta leta antar jag..

En reaktion på ”Gnällspik

  1. Det hör till! Jag kommer ihåg att jag kunde bli så himla ledsen helt plötsligt.
    Jag var i ungefär samma vecka som du samma tid på året. Axel kom 16mars och det är ju inte många dagar från ert magiska datum! Spännande och kul att läsa din vardag som gravid och jämföra med sig själv! Kram på dej och ha en mysig fredag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 4 = fyra