Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

V 27 och SOL!

Åh vilken härlig dag! Solen skiner och himlen är alldeles blå. Visst, det är riktigt kallt, MEN, solen skiner! Känns somom det var länge sedan det var så ljust. Det ger mig energi och hopp om att våren är på väg.

Sitter på bussen på väg mot jobb. Är fortfarande alldeles fel på dagarna och tror att det är tisdag idag. Men fredagen är välkommen den med! Ikväll blir det en lugn kväll hemma och imorgon är jag ledig och då är det tjejkväll som gäller. På söndag jobbar jag ett par timmar och sedan är det nyår på måndag.

Beställde en nyårsklänning för ett tag sedan och jag hoppas verkligen att den kommer idag. Annars hinner jag inte få den innan nyår.. Jag vill ju också vara lite fin och glittrig! Vi håller tummarna helt enkelt.

Fredag idag som sagt, vilket innebär att vi går in i vecka 27. Har svårt att förstå var veckorna tar vägen och just nu känns det som att det går fort, men ändå är det långt till den 4 april.. Magen känns som att den har ”stannat” av lite, eller så har jag bara vant mig vid att den växer för varje dag som går.. Vem vet?

20121228-092717.jpg

20121228-092725.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 8